2015. 05. 22.

Esküvői Stílusok 1. rész | Rusztikus


A dekorációnk kialakításánál fontos ismerni a különböző stílusokat, hogy tudjuk, hozzánk mi illik, és milyet szeretnénk. Új sorozatunk első részében a rusztikus stílussal ismerkedünk meg.


Az ilyen típusú esküvők helyszíne jellegzetesen természetes közeg: szabadtér, erdő, kert vagy pajta. A dekoráció elmaradhatatlan kellékei a szintén természetközeli vagy a régmúlt hangulatát idéző tárgyak: fa kiegészítők, faágak, szalmabálák, fatönkök, vadvirágok, zsákvászon anyag, befőttes üvegek, lámpások, kalitkák, régi bőrönd, fa képkeret vagy ablakkeret. Naturális színek jellemzőek rá: fehér, vajszín, bézs, homokszín, barna - ezeket kombinálhatjuk visszafogott árnyalatokkal: barack, világos rózsaszín, mályva, menta és nem túl élénk sárga. A minták nem tartoznak a stílus sajátosságaihoz. E stílusban élhetik ki legkönnyebben magukat a kézműveskedő menyasszonyok, hiszen itt sokféle DIY dekorációt és kellékeket lehet gyártani. 

Ha e stílus mellett döntesz, akkor az alábbi termékeinket ajánljuk Neked (a képekre kattintva megtekintheted őket webshopunkban is):Képek forrása: Pinterest

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése