2016. 01. 13.

Esküvői Stílusok 5. rész | Téli Csodavilág

Nemrég megosztottunk néhány inspiráló téli menyasszonyos képet, most pedig az Esküvői Stílusok sorozat keretében a téli esküvőt vesszük sorra. 

Forrás
Nyilván akkor a legszebb egy téli esküvő, ha hóborította a táj. Lehet akár hóember építés vagy hógolyócsata a közös program. De akkor sem kell elkeseredni, ha éppen száraz az idő: a dekorációval így is könnyen téli csodavilágot varázsolhatunk.

Sokféle, a szezonra jellemző kiegészítőt, dekorációs elemet használhatunk: tobozok, fenyőágak, magyal, fagyöngy, szárított növények, csupasz faágak, szőrmék és hópehely mintás dolgok remek hangulatot teremtenek. A domináló szín a fehér, amihez a legszebb párosítás az ezüstös csillogás; de emellett a téli hangulathoz illik még szürke, burgundi, sötétkék is. Remekül variálható a rusztikus stílussal is.

Vendégeinket szezonális ínyencségekkel kényeztethetjük, például forró csokival, forralt borral, tea különlegességekkel, bejglivel, mézeskaláccsal, gesztenyével. Ezeknek akár egy külön kis szekciót is berendezhetünk egy nagyobb asztalra.

Forrás
Forrás
Forrás
Forrás
Forrás
Forrás
Forrás
Forrás
Forrás
Te bevállalnál egy téli esküvőt?

http://www.dekoralomazeskuvom.hu/uszogyertya-4-oras--feher-t254810http://www.dekoralomazeskuvom.hu/47-cm-szeles-organza-futo-10-m--feher-t258515

http://www.dekoralomazeskuvom.hu/9-cm-es-papir-hopihe-10-dbcs--1-t368851http://www.dekoralomazeskuvom.hu/9-cm-es-papir-hopihe-10-dbcs--2-t368853http://www.dekoralomazeskuvom.hu/9-cm-es-papir-hopihe-10-dbcs--3-t368854

A képekre kattintva megtalálod a részleteket a termékekkel kapcsolatban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése