2016. 02. 10.

Rendhagyó Esküvői Torták

Az esküvői torta fontos eleme a vacsorának/ebédnek/fogadásnak. Ha unod a hagyományos, megszokott tortákat, íme néhány rendhagyó ötlet a Nagy Napra. Macaroon, Oreo, palacsinta, nyalóka, sajt...hmm, a lehetőségek száma végtelen.


Megkönnyíti az ifjú pár dolgát, ha csak a finom krémmel (vagy esetleg fagyival) töltött poharakat kell kiosztaniuk.


A macaroon nagy népszerűségnek örvend az utóbbi években. A sütiből álló "torta" kényelmes megoldás, mert minden vendég ki tudja szolgálni magát.


Az egészséges ételeket és a különleges megoldásokat kedvelőknek tökéletes lehet egy ilyen müzlis torta.


A süti nyalóka (cake pop) is egy nem mindennapi megoldás. A viccesebb kedvűek akár rendes nyalókából is készíthetnek egy ilyen állványt, ami biztosan mosolyt csal a vendégek arcára.


Ezt az Oreo tortát egyszerűen elkészíthetjük magunk is, hiszen csak egymásra téve, tornyot kell építeni belőlük. Remek ötlet szülinapi partira is.


A palacsinta torta tökéletesen illik egy hagyományosabb vagy magyaros stílusú menyegzőhöz. Tálalhatjuk szeletekre vágva vagy - ha még nincs benne töltelék- egyenként a rétegeket is odaadhatjuk a vendégeknek.


Végül egy ínyenc megoldás: sajtkarikákból álló torta. A megfelelő gyümölcsökkel és borokkal párosítva még jól is elsülhet.

Neked melyik a kedvenced?

Képek forrása: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése