2016. 03. 23.

Menyasszonyi Fátylak

Úgy tűnik, mintha a fátyol egyre inkább kimenne az esküvői divatból, pedig ez talán az egyik legrégebbi hagyomány. Nagyszerű kiegészítője a menyasszonyi megjelenésnek. Lehet rövid, hosszú, fehér, ekrü, mintás, csipkés, több rétegű, szaténnal szegélyezett szélű, vagy készülhet teljesen egyszerű tüllből. Ez mind függ a menyasszony, a ruha és maga az esküvő stílusától. Templomi szertartáson hasznos a fedetlen vállak vagy hát takarására. Ha Te is fátyol mellett döntesz, mutatunk néhány változatot, hogy könnyebb legyen a választás.

Madárfészek

1, 2, 3, 4
Ez a nagyon kicsi fátyol dívásabb megjelenést kölcsönöz, rövid vagy kontyba fogott hajjal mutat a legjobban, és szűkebb fazonú ruhához illik igazán.


Rövid fátyol

1, 2, 3, 4, 5, 6
A rövidebb, vállig érő fátyol remekül mutat rövidebb fazonú menyasszonyi ruhákkal.Kényelmes viselet, mert kevesebbet kell igazgatni és nem kerül utunkba annyiszor, mint egy hosszabb változat.


Közepes hosszúságú fátyol

1, 2, 3, 4, 5, 6
A közepes hosszúságú, derékig vagy fenékig érő fátylak jól illenek a nagy, habos-babos, a sellő fazonú és az A-vonalú ruhákhoz is. Különösen szépek ujjatlan ruhákkal.


Földig érő fátyol

1, 2, 3, 4
Az ilyen hosszú fátylakkal gyönyörűen lehet vonulni és igazán teátrális hatásuk van. Bár tény, hogy ezt a fazont kell legtöbbet igazgatni, gyakran útban lehet (például az autóba való be- kiszállásnál), vagy mások ráléphetnek. Csak a hosszú fazonú ruhákhoz illik, de azon belül bármelyik típushoz. Illetve ha a ruha hátán van a hangsúly vagy ott van valamilyen szép díszítés, részlet, akkor nem a legmegfelelőbb választás, mert eltakarja azt.

Neked milyen fátylad lesz?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése