2016. 04. 07.

Menyasszonyi Cipő Inspiráció

A menyasszonyi cipő egy olyan kiegészítő, ami -hosszú ruha esetében- nem sokszor látszik az esküvőn, mégis szeretünk ebből is szép, különleges darabot választani. A lehetőség sokféle: lehet magas vagy lapos, szandál vagy cipő, hegyes vagy kerek orrú, zárt vagy nyitott, minimál vagy díszes, fehér vagy színes, sőt akár cserélgethetjük is őket a nap folyamán. Nézzünk néhány lábbeli inspirációt:

Magas sarkú

Forrás
Talán nem túlzás azt állítani, hogy a magassarkúak a legszebbek - azonban a legkényelmetlenebbek is, főleg egy egész napon (és hajnalig tartó bulin) keresztül. Drogériákban és cipőboltokban kaphatók zselés talpbetétek, melyek a cipő elejébe helyezve komfortosabbá teszik a viselést. Az interneten (pl. ebay-en) találhatunk sarokvédőket is, amik megakadályozzák, hogy a fűbe mélyedjen a cipőnk.

1, 2, 3, 4

Közepes sarkú

1, 2, 3, 4, 5

Egy átmeneti megoldás a törpesarkú, vagy a telitalpú menyasszonyi cipő. Így anélkül emelhetjük magasságunkat, hogy kényelmetlenkedni kellene. Ezeknél is bevethetjük a magassarkú cipőnél említett trükköket.

Lapos talpú

1, 2, 3, 4, 5
A lapos talpú lábbelik kétségtelenül a legkényelmesebbek. Talán nem annyira ünnepélyesek, de különlegesebb formával, anyagokkal, díszekkel megállják a helyüket a Nagy Napon is. Magas lányoknak kifejezetten előnyös. A vagányabb menyasszonyok pedig tornacipőt is felvehetnek.

1, 2, 3, 4
Neked milyen cipőd lesz?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése