2016. 06. 23.

7 tipp hőség ellen nyári esküvőkhöz

A nyár népszerű évszak az esküvőknek, de ugyanakkor a legnagyobb meleg is ekkor van, ami a habos-babos, sokrétegű ruhákban és öltönyökben nem a legkellemesebb élmény. Szeretnénk néhány egyszerű tippet adni, ami segít mind a párnak, mind a vendégseregnek túlélni a hőséget.

1. Jó ha van nálatok frissítő kendő vagy testpermet, amik gyorsan hűsítenek, és a nap folyamán többször is nyúlhattok hozzájuk. A sminkre azért érdemes odafigyelni, nehogy elkenődjön.

2. Víz, víz, víz. Mindig fontos, hogy sok vizet igyunk, különösen nyáron. Remek ötlet, hogy egyedi címkéjű palackozott vizet adjunk vendégeinknek.

Story Photographers
3. Egy legyező is hasznos lehet, amikor épp kint tartózkodunk, vagy a belső helyszíneken nincs légkondicionálás. A menyasszonyok számára gyártanak szép, fehér verziókat, a vendégek számára pedig akár lehet köszönőajándék is.

4. Akár menyasszonyként, akár vendégként veszünk részt egy esküvőn, érdemes megfontolnunk a feltűzött frizurát. Így a hajunk nem fogja tovább melegíteni a nyakunkat és a hátunkat.

Pinterest

5. Ha a szertartás valamely része kültéri helyszínen van, igyekezzünk azokat lehetőleg ne 11 és 15 óra közé szervezni, ugyanis akkor tűz legerősebben a Nap, és tikkaszt a hőség. Kellemesebb, ha a késő délutáni időszakban van. Ha mégsem megoldható máskor, gondoskodjunk róla, hogy legyen elég árnyék.

6. Menyasszonyként kényelmesebb, ha nyitott cipőt, szandált választunk - így egyrészt a lábunk is szellőzik, másrészt a plusz melegítő réteget adó harisnya nélkül lehetünk.

Style Me Pretty

7. A vőlegények pedig mellény nélkül könnyíthetnek magukon. Az öltöny épp elég vastag, minek még egy réteg? Inkább válasszunk valamilyen különlegesebb inget és/vagy nyakkendőt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése