2016. 08. 11.

Eső az esküvő napján

Ariel Renae Photography / arielrenaephoto.com
A legtöbb menyasszony rémálma, hogy a Nagy Napon esni fog. Pedig sajnos megtörténhet. De talán nem is olyan szörnyű, mint elsőre gondolnánk. Íme néhány tipp, hogy az esküvőd eső-biztos legyen.

Carolyn Bentum / carolynbentumphotographyblog.com

  • Először is: ne ess pánikba! Az eső ellen ugyanis nem sokat tehetsz, így nem érdemes sokáig rágódni rajta, fogadd el a helyzetet. Ne hagyd, hogy elvegye a jó kedvedet és az ünnepi hangulatot.
  • Fontos, hogy már az előkészületeknél megszülessen egy B-terv, egy forgatókönyv eső esetére, különösen ha szabadtéri esküvőt terveztetek. Egy közeli épület vagy egy plusz sátor alkalmas lehet, hogy a násznép bemeneküljön az égszakadás elől. 
  • Ugyanez igaz a fotózásra is: beszéljetek meg beltéri, fedett helyszínket is, így ha váratlanul elered, akkor  is biztosítva vannak az emlékezetes képek.
  • Vagy akár kihasználhatjátok a különleges alkalmat, és szuper esős képeket készíthettek. Egy pár kellék, például gumicsizma és esernyő pedig még érdekesebbé teszi a fotókat.
  • Ha előre tudható, hogy esős napnak néztek elébe, remek ajándék lehet a vendégek számára egy-egy esernyő (akár egyedi felirattal/dátummal ellátva). 

inkedweddings.com
Wayne & Angela / wayneandangela.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése