2016. 10. 20.

Tippek esküvőhöz hideg időben

Forrás: 1, 2
Beköszöntött a hideg idő, és ha ősz közepe illetve tavasz közepe között tartod az esküvődet, bizony szükséged lesz néhány melengető ötletre. Ehhez szedtünk össze néhány tippet és inspirációt. 

Forrás
Hogy ne fagyj meg menyasszonyként, egy szőrme vagy kötött stóla vagy egy csinos blézer a hasznodra lehet, illetve egy sál vagy kesztyű remek kiegészítőként szolgálnak. A hideg miatt nem mindegy, milyen lábbelit viselsz. Az esküvő stílusától függően érdemes valamilyen sikkes csizmát keresni.

Forrás
A vőlegény esetében egyszerűbben megoldható a meleg, réteges öltözködés. A 3 részes öltöny a legegyszerűbb változat, aminél a mellény gondoskodik a plusz védelemről. Akik nem ragaszkodnak a hagyományos formákhoz, azoknak ajánlott akár egy vékonyabb, elegáns pulóver a zakó alá, egy sál vagy egy csinosan szabott szövet kabát. Egy vastagabb cipő vagy egy ízléses csizma pedig a lábak melegen tartásáról gondoskodik.

Forrás: 1, 2
A násznép számára remek köszönőajándék egy puha pokróc, egy pár kesztyű vagy más kiegészítő, ami segít a hideg elleni védekezésben A vendégváráskor vagy szeretetvendégség esetén kínáljátok a vendégeket forral borral, meleg teával vagy forrócsokival, amik garantáltan átmelegítik őket.

Forrás: 1, 2
Ebben a hűvösebb időszakban ajánlott inkább beltéri helyszíneket választani, bár kétségtelen, hogy egy őszi színekben pompázó vagy éppen hófehér, hófödte táj káprázatos látványt nyújt. Ha nem tudtok ellenállni a kültérnek, akkor érdemesebb a legrövidebb ceremónia elemet, például a polgári szertartást, vagy a vendégvárást – a szabadba szervezni, hogy minél kevesebb ideig kelljen fagyoskodnotok.
A beltéri helyszíneknél pedig a dekoráció segítségével közelebb hozhatjátok a kinti természetet.

Forrás: 1, 2

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése