2017. 01. 04.

Egyszerű, költséghatékony dekoráció 50. születésnapra


Nemrég egy 50. születésnapi ünnepségen vettem részt, ami egy kis, meghitt, családi körű esemény volt. Dekoráció nem igazán volt tervezve, de nem tudtam megállni, hogy legalább egy kis díszítéssel ne dobjam fel. Éppen ezért ez most egy nagyon egyszerű, költséghatékony kivitelezésű dekor lett.


Mivel egy ötvenedik születésnap volt, és a terem adottságai is ezt kívánták, egy visszafogott színpáros, a bézs és a barna mellett döntöttem. Az étkezőasztalok keskenyek voltak, ezért a dekoráció egy külön kis asztalon kapott helyet. A téli időpont miatt stílusosnak találtam egy ehhez az évszakhoz illő kompozíciót, melyet korábban már mutattunk a blogon. Egy bézs szalaggal átkötött befőttesüvegbe tobozokat, gesztenyéket és fahéjrudakat helyeztem el, amit egy fatörzs szeletre tettem. Ezt egy gömb pohárba rakott égősorral egészítettem ki, és az egészet kiemeltem egy barna organza futóval


Szintén az étkezőasztalok keskenysége miatt csupán az ünnepelt elé került egy kis, egyszerű, barna organza futóból készült asztaldísz. A tányérokra krém színű szalvétákat helyeztünk még. Így készült  ez a visszafogott, last-minute dekoráció.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése