2017. 01. 11.

Minimalista frizurák a modern menyasszonynak

1, 2, 3
Nem minden menyasszony álmodik habos-babos esküvőről, hatalmas, hercegnős megjelenésről, csillogó részletekről. Vannak akik az egyszerűbb, letisztultabb dolgokat szeretik. Most az ilyen modern menyasszonyoknak mutatunk néhány minimalista frizura ötletet, mindenféle hosszúságban és formában. Ráadásul ezek a hajköltemények nem csak esküvőre, de a hétköznapokra is tökéletesek.

1, 2, 3
Egy lesimított, csavarokkal megbolondított konty a legpraktikusabb megoldás. Legjobban a tarkó magasságában mutat, mindenféle kiegészítő (csat, virág, fejdísz stb.) nélkül. Remek választás, ha a hangsúlyt az arcunkra illetve a váll-hát részre szeretnénk helyezni.

1, 2, 3
A copf is egy kényelmes megoldás, mert összefogja a hajat, így az nincs útban. Hosszabb hajkoronához illik inkább, és jól mutat egyenes vagy hullámos frizurával, magasan vagy alacsonyabban megkötve is.

1, 2, 3
Végül a már-már túl hétköznapi, leengedett frizurának sem kell unalmasnak lennie: egy új választék, az elöl lévő tincsek hátratűzése, vagy egy egyszerű, minimál dizájnú hajcsat sokat segíthet, ha egy kis extrát szeretnénk vinni bele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése