2017. 07. 13.

DIY Galériafal az esküvői képekből


Sokunknál az esküvői képek dvd-lemezeken, pendriveokon vagy esetleg fotókönyvekben pihennek. Most egy modern és látványos módját mutatjuk meg annak, hogyan lehetnek ezek a kedves emlékek a lakásdekorációnk részei: galériafalat készítünk belőlük.
Ez a kis installáció a komód, az íróasztal, a kanapé vagy az ágy felett is jól mutat.


Mindössze 9 db apró fa csipeszre, 9 db esküvői fotóra (mi 10x10 cm-eseket használtunk) és gyurmaragasztóra (vagy kétoldalú ragasztóra) lesz szükséged hozzá.


Tipp: Érdekesebb és egységesebb lesz az eredmény, ha a képeket négyzet alakúra vágod. 


Könnyen, saját kezűleg kivitelezheted ezt a dekorációt:

1 | Először helyezd a 9 db képet az asztalra vagy a földre, és tervezd meg, hogyan szeretnéd őket elrendezni, 3x3-as rácsmotívumban.  

2 | Ezután helyezz minden képre középen, a felső szélénél egy-egy csipeszt, majd a csipeszek hátoldalára egy kis darabot a gyurmaragasztóból. 

3 | Végül ragaszd fel őket a falra az előzetesen megtervezett minta szerint, úgy hogy a fotók között nagyjából egyenletes legyen a távolság minden irányban. 

A gyurmaragasztónak hála, könnyen igazíthatod a képeket, ha nem sikerül elsőre egyenletesen felhelyezni őket. Ráadásul ezzel a csipeszes megoldással időről-időre cserélgetheted is a képeket újabbakra.Tipp: Ne csak rólatok készült, hanem a részleteket ábrázoló képekből is válogass a galériába, hogy hangulatosabb legyen az összhatás. 


Kis fa csipeszeket találsz natúr és fehér színben is webshopunkban:

http://www.dekoralomazeskuvom.hu/fa-csipesz-20-dbcs--natur-t431674

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése