2015. 05. 07.

Masnis Templomi Dekoráció

A Nagy Napon fontos szerepe van a dekorációnak, és nincs ez másként az egyházi szertartás esetében sem. Sok templom persze már önmagában szép díszes, de azért elfér még ott egy kicsi a Te ötleteidből is. Nekünk nagyon tetszik a padok szélén elhelyezett dekor, ami egy kis pluszt ad, és emeli a bevonulás fényét.
Először nézzük meg a masnis verziót.


Ha Te is szívesen készítenél ilyet, a legszélesebb, 50 mm-es szatén vagy organza szalagjainkat ajánljuk, így nem lesz túl sok a látvány, de azért érvényesülnek a masnik. A legegyszerűbb változat megvalósításához nincs más dolgod, mint körülbelül 100 cm-es darabokat vágni a szalagból, majd masnikat kötni belőlük. A fejnek nem kell nagyon nagynak lennie, és hagyj hosszabb szárakat. Még ízlésesebb lesz, ha végeket nem egyenesre, hanem átlósra vágod. 

+TIPP: a szalagok végeit égesd meg kicsit vagy kend át átlátszó körömlakkal, így nem fognak foszlani.


Végül pedig kétoldalú ragasztószalag segítségével rögzítsd a masnikat a padok szélein. Ez a dekoráció egy pénztárcabarát, finom kis ráadás. Emellett a képekből még sok inspirációt gyűjthetsz más fajta vagy bonyolultabb masnis dekorhoz is.


Webshopunkban különböző színű szalagokból válogathatsz, hogy megtaláld az esküvőd színvilágához legjobban illő darabokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése