2016. 05. 13.

5 ok, hogy megfontold a pénteki esküvőtMagyarországon általában szombaton szokás esküvőt tartani, bár az utóbbi években már nem olyan furcsa a pénteki lagzi sem. A hét utolsó munkanapját főleg a nagyobb városokban élőknek előnyös választani. Íme a pénteki esküvő 5 előnye:

1. Az esküvők többnyire szombaton szoktak lenni, ezért a pénteki verzió egyedibb, különlegesebb, emlékezetesebb.

2. Ha nem terveztek nagyon előre, könnyen lehet, hogy a megálmodott időpont már foglalt lesz az anyakönyvi hivatal, a pap, az étterem és a szolgáltatók részéről is. Nagyobb az esély, hogy a pénteki alkalmak még szabadok.

3. Szombatonként nagyon zsúfoltak a házasságkötő termek: a násznépek szünet nélkül, szinte futószalagon érkeznek. Ezt a kellemetlen szituációt könnyen elkerülhetitek, ha pénteken mentek.

4. Az étteremek (és néha a szolgáltatók is) kedvezményeket adnak a pénteki esküvőre, hiszen az az érdekük, hogy minél többször megteljen a hely. Így akár 10-20%-ot is spórolhattok, ami egy nagyobb költségvetésű lagzi esetén sokat számít.

5. Bár lehet, hogy néhány vendégnek a hétköznap miatt szabadnapot kell kivennie, mégis utána ott az egész hétvége, mind a 2 nap kipihenni a lagzi fáradalmait.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése