2017. 04. 26.

Sárga és kék dekoráció


Ebben a bejegyzésben egy vidám, friss, nyárias, sárga és kék színű dekorációt állítottunk össze. A sárga csodásan mutat a tengerészkékkel, mert komplementer színek. A párosítás szofisztikált, mégis vidám hangulatot kölcsönöz esküvőnek, születésnapnak, más rendezvénynek vagy akár egy randevú terítékének. 


Mivel ezek elég domináns színek, nem kell túlzásba esnünk a dekorálás során, mert már egy kevéssel is látványos hatást érhetünk el. 

Ennél az összeállításnál egy kék csíkos terítőt vettünk alapul, melyre elhelyeztük a terítéket. A sárga szalvéta önmagában máris feldobta az asztal megjelenését. Mivel ez egy kisebb, kávéházi asztal, nem akartuk túl sok elemmel zsúfolni, ezért két egyszerű díszítést helyeztünk el még rajta: egy kék dekorköveket tartalmazó poharat, és egy kék szaténszalaggal átkötött befőttesüveget, melybe viz és úszógyertya került. 
Az előzőleg említett helyhiány miatt hangsúlyossá vált a fal dekorálása: ide néhány sárga papír rozettát és kék pom-pomot ragasztottunk fel.


Tipp: Ha az asztalon kevés a hely, és van rá lehetőségünk, helyezzünk nagyobb hangsúlyt a falak dekorálására. 
A dekorációs eszközöket megtalálod webshopunkban:

1 megjegyzés:

  1. The primary features include the Start swap, Max Bet swap, token or credit sensor, and RAM to store the varied hit combos, reel stops and payouts. Depending on the fashion of machine the CPU additionally could management the hopper, which stores tokens or coins, or the credit account of the player . 1xbet House of Fun free 3D slot video games are designed to provide essentially the most immersive slot machine experience.

    VálaszTörlés