2017. 09. 08.

8 tipp őszi esküvőhöz

Az ősz korántsem olyan népszerű esküvői időszak, mint a nyár és a tavasz, ám ha a ti Nagy Napotok erre a szezonra esik, érdemes kihasználni az évszak adta egyedi lehetőségeket. Ehhez szeretnénk inspirációul szolgálni 8 őszi esküvői tippünkkel.

Forrás

1 | Az esküvő egyik leglátványosabb része a dekoráció, amivel hatékonyan hangsúlyozhatod az őszt, legfőképp olyan szezonális elemekkel, mint színes falevelek, bogyós termések, faágak és tökök. Ez ráadásul igen költséghatékony, mert nagy részüket az erdőből is be lehet gyűjteni ingyen. Emellett fokozhatod a hangulatot lámpásokkal és fényfüzérekkel.

Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
2 | A színek is segítenek kiemelni a tematikádat: használhatod a narancs, a piros, a barna, a bézs, a zöld és a  sárga különböző árnyalatait, és egy kis extra csillogásért a metál tónusok közül az aranyat vagy a bronzt.

Forrás

3 | Nagyon különleges lehet a sminked is, ha rozsdás, bronzos színeket használsz, vörös vagy bordó rúzzsal, az évszak jegyében.

Forrás

4 | Ebben az évszakban nagyon ideális a hosszú ujjú menyasszonyi ruha, ami nem csak a hűvösebb idő elöl véd, de ritkább és különlegesebb is, mint az ujjatlan vagy rövid ujjú fazonok.

Forrás

5 | Ha tetszenek a virágos hajdíszek és koszorúk, ősszel sem kell lemondanod róluk, csak a szezonnak megfelelő levél- és terméskoszorúval teheted még extrábbá a Nagy Nap hangulatát.

Forrás: 1, 2

6 | Sajnos ilyenkor még nagyobb a rossz idő és az eső lehetősége, de ahelyett, hogy elkeserednél, készülj fel rá néhány praktikus és érdekes kiegészítővel, mint a gumicsizma és az esernyő, amik érdekes elemei lesznek a fotózásnak is.

Forrás

7 | Az évszak remek szezonális étel, ital és desszert lehetőségeket rejteget, ha szeretnél a hagyományos menünél valami különlegesebbet: szolgáljatok fel töklevest, gyümölcsös pitéket, fánkokat, karamellás almát, fűszeres forró italokat és alma cidert.

Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

8 | Nagy előnye az ősszel tartott esküvőnek, hogy a nászút a főszezonon kívülre esik, így alacsonyabb árakkal és kevesebb turistával számolhattok.

Forrás
Ha őszi esküvőt tervezel, válogass dekorációs alapanyagaink közül a webshopunkban:

http://www.dekoralomazeskuvom.hu/29-cm-szeles-csipke-futo-5-m--kavebarna-t308508http://www.dekoralomazeskuvom.hu/uszogyertya-4-oras--bordo-t255341

http://www.dekoralomazeskuvom.hu/gyemant-dekorko-12-mm-100-dbcs--bordo-t460149http://www.dekoralomazeskuvom.hu/lampion-gomb-35-cm--narancs-t489181http://www.dekoralomazeskuvom.hu/pom-pom-35-cm--arany-t383686

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése