2017. 10. 20.

5 különleges magyarországi esküvői helyszín


Ha mindig áhítattal nézed a külföldi oldalakon a csodálatos esküvői helyszíneket, ne keseredj el, Magyarországon is vannak nagyon különleges színhelyek. Ezekből gyűjtöttünk most össze néhányat, szerte az országból.Ha igazi pajtaesküvőre vágysz, ez a tökéletes helyszín, Debrecentől 17km-re, a Nyíradony-Tamásipusztán. Az amerikai stílusú Pajta rendezvényház akár 400 fő befogadására alkalmas. Tökéletes vintage vagy rusztikus hangulathoz.
A tatai, 130 főt befogadó arisztokratikus bálterem lélegzetelállító és mesébe illő kívül-belül. Ráadásul az Angolkertben helyezkedik el, így a közelben sok más gyönyörű látnivaló és fotózási helyszín is kínálja magát.
Az indusztriális hangulat kedvelőinek remek választás: hatalmas osztott ablakok, nagy belmagasság, fém oszlopok, nyers téglafalak, ipari padlózat. A budapesti stúdió modern lagzikhoz a legkiválóbb.
Vérbeli hercegnőknek a kastély a legjobb választás. Szerencsére hazánkban sok szép kastély van, ahol rendezvényeket is tartanak, ilyen például az alsópetényi Prónay-kastély. Szabadtéren, a csodás kertben vagy a kastély valamelyik termében is megtarthatjuk a nagy napot.
Ha egy hagyományosabb, alföldi esküvő az álmod, akkor a Hortobágyi-puszta szélén, Hajdúszoboszló és Nagyhegyes határában található tanya neked való. 

A képek forrásai a címekre kattintva elérhetők.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése