2017. 11. 30.

Hogyan használjuk a dekorköveket?


Sokféle dekorációs eszköz áll rendelkezésünkre akár esküvőt, akár más eseményt szeretnénk díszíteni. Az egyik ilyen a dekorkő. Ebben a bejegyzésben mutatunk három egyszerű, de látványos ötletet a dekorkő használatára.

Tipp: Ha még érdekesebbé szeretnéd tenni a dekorációt, ne csak egy színű dekorkövet használj, hanem keverj 2-3 harmonizáló árnyalatot.


1 | Az első és szinte magától értetődő módja, hogy az asztalon szétszórjuk őket. Lehet rendezett vagy véletlenszerű elosztásban is. Akkor mutat igazán jól, ha más dekorációs elemek közelébe (pl. virág, szalvéta, asztalközép stb.) helyezzük el őket.


2 | Ha átlátszó üvegvázával dekorálunk, tegyünk az aljába dekorköveket, majd úgy engedjük rá a vizet, végül helyezzük el a virágokat. Ez egy kis plusz színt, érdekességet ad neki.3 | Hasonlóan az előzőhöz, egy kis üveg pohárba/befőttes üvegbe/vázába tegyünk dekorköveket és engedjünk rá vizet kb. a feléig. Ezután pedig helyezzünk el a víz felszínén egy úszógyertyát


Webshopunkban találsz gyémánt és szív alakú dekorköveket többféle színben is:

  

1 megjegyzés:

  1. It’s a sophisticated but wonderful 3D printing project to explore end result of} numerous techniques concerned; it's going to actually hone your ability to work with your system. Fidget spinners are a wonderful method to occupy your thoughts, and this 3D printed object will definitely do Toilet Bowl Cleaner Brushes the trick. With a 3D printer you’ll in a position to|be succesful of|have the ability to} exchange your dinnerware with new and unique 3D printer designs very quickly in any respect. There are quite a few other designs for plates and bowls on the market to make eating at house a singular expertise.

    VálaszTörlés