2018. 02. 23.

Esküvői Stílusok 8. rész | Trópusi

trópusi esküvő dekoráció

A borongós, hideg tél után már igazán vágyunk valami vidámra, színesre, melegebbre, ezért mutatunk egy kis tematikus esküvői ötlet összeállítást a trópusi hangulat jegyében. Ez az egzotikus téma főleg a nyári hőség hónapjaiban lehet felüdítő. Mivel nem elterjedt - legalábbis hazánkban-, ezért egyedi és különleges emlék maradhat, ha ennek jegyében tartjátok az esküvőtöket.

trópusi egzotikus dekoráció esküvő

Ez a trópusi stílus színes és pezsgő. Sokféle színt használhatunk hozzá : az élénk zöld, a pink, a sárga, a türkiz, a barack, a fémesebb árnyalatokból pedig az arany jól illik hozzá. Növények közül a pálmalevél, az ananász, a citrusfélék, állatok közül pedig a flamingó és a papagáj remek díszítő elemek. Illetve homokot (dekorhomokot), kis napernyőket és szalmakalapokat is bevethetünk dekorációként.

egzotikus trópusi dekoráció

Persze ha ez az élénk színvilág nem áll közel hozzánk, letompított, pasztell árnyalatokkal is dolgozhatunk, vagy választhatunk kevesebb színt és koncentrálhatunk a zöldekre, esetleg egy kevés arannyal vagy rózsaszínnel fűszerezve.

esküvő dekoráció egzotikus trópusi

egzotikus dekoráció

Ha tetszik ez a stílus, a DekorÁlom az Esküvőm webshopjában sok színes dekorációt találsz:
http://www.dekoralomazeskuvom.hu/papir-rozetta-3-dbcs--pink-t350882http://www.dekoralomazeskuvom.hu/szalveta-33x33-cm-3-retegu-20-dbcs--turkiz-t272103

http://www.dekoralomazeskuvom.hu/dekorhomok-550-g--arany-t468281http://www.dekoralomazeskuvom.hu/papir-virag-lotusz-3-dbcs--tengereszkek-t491888 http://www.dekoralomazeskuvom.hu/metal-lufi-25-cm--zold-t383712


Képek forrása: Once Upon A Time A Wedding

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése